Antrenamente

Pachete

black arrow divider

Personal Training + Nutritie

Valabilitate: 30 zile

Antrenamente personale;

Nutriție personalizată;

*program flexibil în funcție de antrenor și client

Preț: 1500 LEI

Body Change Program

Body Change este un program de transformare de o lună de zile care te va provoca și ajuta să îți schimbi stilul de viață pe termen lung.

2 antrenamente pe săptămână timp de 30 de zile;

Nutriție personalizată;

Masurători înainte și după;

Grup privat, cu locuri limitate;

Preț: 690 LEI

Group Training

Valabilitate: 30 de zile

Acces nelimitat la clasele de grup

*abonamentul nu include clasele de Aerial Yoga si Bungee Superfly

Preț: 420 LEI

black arrow divider

Antrenament personal

Personal Development

Antrenamentele făcute sub îndrumarea unui antrenor personal te vor ajuta să îți stabilești obiectivele într-un mod realist și potrivit corpului tău.

Fie că vrei să scazi în greutate, să te menții sau să îți crești masa musculară, antrenorul personal îți va face un plan personalizat nevoilor tale în așa fel încât să ajungi la rezultatele pe care le dorești.

Bineînțeles, nu este vorba doar de partea fizică. Motivația pe care ți-o poate transmite un antrenor poate să fie esențială în procesul de schimbare al stilului tău de viață, în timp ce disciplina este cea care face legatura între obiectivele setate și atingerea acestora.

Antrenorii Better Motion îți oferă toată implicarea, iar disciplina este cea care te va ajuta să îți creezi obiceiurile sănătoase.

140 LEI / ședință

1000 LEI / 10 ședințe

Body Change este un program de transformare de o lună de zile care te va provoca și ajuta să îți schimbi stilul de viață pe termen lung.

 • 2 antrenamente pe săptămână timp de 30 de zile;
 • nutriție personalizată;
 • măsurători înainte și după;

Grup privat, cu locuri limitate;

690 LEI / lună

Body change program

Activitati sala
black arrow divider
black arrow divider

Bungee super fly

Bungee Sport

Bungee Super Fly este un concept unic și nou în industria fitness-ului ce îți va antrena sistemul cardiovascular și  îți va provoca mintea și corpul în multe feluri. Este un antrenament ce îți activeaza tot corpul, îți antrenează în același timp diferite grupe musculare, te ajută să arzi calorii și te binedispune. Bungee Super Fly și-a dezvoltat propriul său echipament certificat, alături de specialiști în echipamente de alpinism.

Beneficii:

 • antrenament potrivit pentru toate vârstele;
 • poți arde până la 700 de calorii într-un antrenament de 45 de minute;
 • te ajută în recuperarea de după diferite accidentări datorită impactului redus pe care il are asupra articulațiilor;
 • este eficient într-o perioadă scurtă de timp;
 • antrenează mișcările explozive;
 • antrenament funcțional;
 • îl poți face atât la interior, cât și în exterior;
 • îți aduce zâmbetul pe buze și te face să te simți bine fizic și psihic;

 

Better Motion este singurul studio acreditat Bungee Super Fly din România, unde poți să vii și să înveți să zbori.

150 LEI /

ședință personală

70 LEI / ședință

de grup

220 LEI /

4 ședințe

black arrow divider

Kinetoterapie

Kinetoterapie

Kinetoterapia este una din ramurile de baza ale Recuperarii Medicale.

Este considerată terapia prin mișcare deoarece include exerciții terapeutice, activități funcționale și elemente din gimnastica medicală dedicată în special sportivilor.

Kinetoterapia este compusă dintr-un plan personalizat pentru nevoile fiecarui pacient în funcție de afecțiunile acestuia. Tratează numeroase afecțiuni, de la cele ortopedico-traumatice și reumatologice, până la maladii congenitale (distrofia neuro-musculară, luxație congenitala de sold), de la hernia de disc, până la recuperarea dupa diverse fracturi, de la obezitate până la probleme cardiovasculare.

Aceste tehnici se pot utiliza atât pentru recuperarea unor afecțiuni, cât și pentru prevenția acestora.

130 LEI

ședință

590 LEI

5 ședințe

1100 LEI

10 ședințe

Stick Workout este un tip de antrenament complet ce are ca obiective îmbunătățirea mobilității și flexibilității, corectarea posturii și antrenarea coordonării.

Exercițiile folosesc bastoane din lemn pentru mobilizarea articulațiilor, activare musculară și creșterea amplitudinii mișcarilor, prevenind astfel riscul de accidentare și aducând mai multă conștientizare corpului. Este un accesoriu foarte simplu ce duce la o mai buna stabilitate și funcționalitate a corpului prin cobinarea exercițiilor de forța cu cele de stretching activ.

70 LEI / ședință de grup

220 ron / 4 sedinte

Stick Workout

Mobilitate si postura
black arrow divider
black arrow divider

Aerial Yoga

Aerial Yoga

Aerial Yoga a fost gandit ca un antrenament antigravitational menit sa antreneze intregul corp. Cu ajutorul hamacului se asigura alinierea corecta a corpului, fara a pune presiune pe coloana.

Aerial yoga este recomandata persoanelor care sufera de diverse afectiuni ale spatelui, deoarece hamacul actioneaza ca un sistem de suport.

Materialul hamacului  te sustine intr-o pozitie si un aliniament perfect, in concordanta cu constientizarea corpului tau.

La prima vedere, miscarile intr-un hamac Aerial Yoga vor parea destul de dificile si complicate, dar nu trebuie sa te lasi intimidat. Desi vei avea impresia ca tu nu le vei putea face niciodata, vei fi surprins de cat de usor va incepe corpul tau sa le invete.

Nu necesita niciun fel de experienta anterioara in Yoga, Pilates sau gimnastica.

O clasa de Aerial Yoga presupune tehnici de respiratie care iti permit sa te relaxezi si sa te conectezi, exercitii de incalzire/stretching cu ajutorul hamacului, diverse Asane (posturi), rasuciri si inversiuni, sub atentia profesorului. Clasa se incheie cu cateva minute de meditatie/relaxare profunda in hamac.

70 LEI / ședință de grup

220 LEI / 4 ședințe

black arrow divider

Pilates

Pilates

Este un tip de antrenament ce are ca principale beneficii îmbunătățirea mobilității și flexibilității, corectarea posturii, tonifierea masei musculare și conștientizarea mai bună a corpului. Această metodă pune accent pe execuția cât mai corectă a exercițiilor specifice, iar fiecare respirație este asociată acestora.

Pilates se adresează tuturor, indiferent de vârstă. Este o metodă ce ajută la prevenirea sau ameliorarea durerilor articulare sau ale coloanei vertebrale.

Durată: 50 min

50 LEI / ședință de grup

Este o clasă ce combină mai multe metode și tipuri de antrenamente (yoga, pilates, stretching), punând accent pe fluiditatea mișcărilor și conexiunea dintre acestea.

Ajută la îmbunătățirea mobilității și fexibilității, detensionează musculatura, relaxează atât corpul, cât și mintea și duce la o mai bună coordonare a corpului.

Durată: 50 min

30 LEI / ședință

Stretch & Flow

Stretch & Flow
black arrow divider
black arrow divider

HIIT

HIIT

HIIT, sau antrenament de mare intensitate în interval, este un tip de mișcare care implică efort maxim în intervale scurte urmate de pauze de recuperare. Mai simplu, este acel tip de cardio care îți mărește bătăile inimii și implicit, arde grăsimile.

 1. Este un antrenament care implică tot corpul
 2. Îmbunătățește metabolismul
 3. Susține memoria și puterea de concentrare și ajută la reglarea stării de spirit
 4. Încetinește îmbătrânirea premature a organismului
 5. Îmbunătățește sistemul cardiovascular

Durată: 50 min

50 LEI / ședință

Este o clasă de grup ce ajută la tonifierea corpului și implicit la dezvoltarea masei musculare. Totodată, antrenează forța și rezistența musculară, întărește sistemul imunitar și ajută la scaderea țesutului adipos.

Se lucrează atât cu greutatea corpului, cât și cu greutăți libere: gantere, discuri, etc.

Durată: 50 min

50 LEI / ședință

Body Toning

Body Toning
black arrow divider