Cine suntem

Main gym interior

Despre Noi

black arrow divider

Better Motion este un studio deschis in 2021 în centrul Bucureștiului. Suntem o echipă tânără de specialiști în fitness și nutriție, care motivează oamenii să își depășească limitele. Asistăm membrii noștri să își atingă obiectivele fizice si psihice în mod eficient, dar și sănătos.

Gaston Mendi Personal Trainer

Numele meu este Gaston Mendy, sportiv de performanta din anul 2000 cand am facut parte din lotul echipei de fotbal Estoril Praia,Portugalia.

M-am stabilit in Romania in anul 2007 jucand fotbal la diverse echipe: Farul Constanta, U Cluj, Rapid, Targu Mures, Petrolul Ploiesti etc.

A urmat o perioada cand m- am bucurat de activitatea mea, cand mi- am dobandit experienta necesara jucand la Mlada Borislov, Cehia.

Mi-am incheiat cariera in fotbal cu multa bucurie jucand la Dunarea Calarasi, apoi am urmat cursurile scolii Fitness Scandinavia si am continuat sa fac ceea ce imi place tot la modul profesionist.
Acum imi doresc sa pot ajuta oamenii sa isi castige increderea in propriile forte printr- un stil de viata sanatos.

Better Motion este echipa la m-am alaturat datorita programului bine structurat si seriozitatii de care dau dovada.

black arrow divider
Madalina Personal Trainer Portrait

Mădălina a practicat gimnastică ritmică de performanță, cel mai bun rezultat al ei fiind cel de campioană națională.

Din dorința unei calificări în domeniu, a urmat cursurile Centrului Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor. Urmând două drumuri total diferite, Madalina a studiat și în cadrul Universității din București, Marketing și Economie Comportamentală

Nerenunțând la pasiunea pentru sport, a continuat se specializeze prin cursul de Instructor Pilates în cadrul Fitness Scandinavia și predea clase de pilates la saltea. Începând cu 2020, Madă urmează cursurile pentru certificarea internațională la Balanced Body USA pentru pilates pe Reformer.

Pasionată de tot ceea ce presupune un stil de viață sănătos și înțelegând cât de importantă este alimentația în combinație cu mișcarea, Mădălina este certificată și ca instructor de fitness și tehnician nutriționist.

black arrow divider

Pasiunea pentru sport a Daliei a început din copilărie și datorită acesteia a devenit Instructor de Fitness acreditat de Fitness Scandinavia, urmând totodată și cursurile pentru certificarea de Tehnician Nutriționist, ale aceleiași școli.

A făcut balet, dansuri clasice și înot. După o perioadă de sedentarism și un stil de viață nesănătos a decis trebuie scape de kilogamele acumulate și își recapete corpul capabil se miște corespunzător, în parametri optimi de funcționare, astfel s-a indreaptat către fitness.

A transformat pasiunea pentru sport într-o meserie, din dorință de a-i ajuta pe cei din jur beneficieze de transformarea de care și ea s-a bucurat. Pornește de la premisa fiecare persoană se află la un nivel diferit de condiție fizică, însă, cu ajutorul potrivit, oricine își poate atinge obiectivele stabilite, oricât de îndepărtate ar părea ele.

Pe lângă scopurile clasice de a slăbi sau de a crește masa musculară, Dalia consideră cea mai importantă este longevitatea, te poți bucura zilnic de un corp sănătos și puternic.

Dalia Personal Trainer Portrait
black arrow divider
black arrow divider

Numele meu este Luiza și activez ca tehnician maseur, fiind și absolventă a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport (U.N.E.F.S.) din București, cu specializare Judo și Educație Fizică și Activități Motrice de Timp Liber. Încă din copilărie am practicat sport de performanță ceea ce m-a determinat să rămân până în prezent în domeniul sportului, combinând meseria de terapeut cu activități ce presupun exercițiu fizic.

Sunt de părere că în sport, refacerea este o sursă de sănătate şi de reconfort după efort, iar ca mijloc utilizat pentru accelerarea refacerii sistemului neuro-muscular, este indicat masajul terapeutic și de relaxare.

Fie că este vorba de stres, insomnii, postură incorectă a corpului, dureri musculare și articulare, sau efectiv de nevoia de relaxare, voi aplica terapia potrivită pentru a înlătura disconfortul, obținând astfel o stare de bine atât fizică cât și psihică pentru clienții mei.

Luiza Personal Trainer
black arrow divider

Gabriela are următoarele acreditări:

  • Aerial Yoga Teacher Training YACEP Yoga Alliance
  • Hatha Yoga Teacher RYS 200
  • Bungee Instructor
  • Hypnotherapist

 

În cadrul Better Motion împărtășește pasiunea pentru aerial yoga pasionaților de mișcare realizată într-un mod unic, explicând ce a câștigat ea practicând acest tip de mișcare. “Am învățat las și fiu într-o stare de flow. Suntem 78% apă și verbul “a curge” capătă un alt sens. Energia curge și alegem nu o mai blocăm. Am învățat accept așa cum sunt și de acolo a pornit schimbarea. Am învățat simt mai mult și mi potolesc mintea conștientă. Am învățat văd și simt bine în pielea mea, alegând nu compar cu nimeni. Suntem unici, în felul nostru, și asta e magia. Am învățat bucur de energia mea feminină. Am căpătat mai multă flexibilitate, mai multă energie și încredere în mine. Alege te lași, alege ți permiți, alege ți oferi, allege fii tu!”

black arrow divider

Numele meu este Pricopie Cristina. Sunt instructor de fitness, studiile universitare în domeniul sportiv sunt completate de cursuri ce vin în dezvoltarea cunoștințelor mele. Pasiunea și didactica față de sport au fost înrădăcinate în urma sportului de performanță practicat. Sportul nu înseamnă doar fizic frumos, sportul înseamnă sănătate mentală și fizică!